Klus & Electricalbedrijf

Uithoorn

Over ons

Ik ben dit bedrijf begonnen in juni dit jaar, nadat ik eigenlijk wat nieuw en goed extra gereedschap had gekocht en ik niet meer thuis wilde zitten. Ik heb me toen aangemeld en heb daarna bijna niet meer stil gezeten:  
ik heb de diverse laminaat vloeren gelegd, ben weer gaan stucadoren en behangen, keukens /badkamers en wc's plaatsen en waterleidingen en afvoeren plaatsen of verleggen. Ik heb intussen dan ook een kwalificatie gekregen. 

Ik werk secuur en ook met een redelijke prijs. U krijgt minimaal altijd een 3 jaar garantie op mijn werk en bovenop de fabrieks garantie ook een extra 3 jaar garantie. Dit geldt alleen als de keuken of badkamer apparatuur door ons wordt geleverd en aangeschaft. 

Ik doe behangen, electrawerk, loodgieterswerk, tegelen, lichte stucwerkzaamheden en sanitair plaatsen (bijv. complete badkamers). Ook leveren wij rechtstreeks van twee fabrieken direct keukens. Binnen 24 uur wordt de standaard keuken geleverd. Onze fabrikant heeft ze in voorraad staan ook alle keuken apparatuur is op voorraad.
Wat ik niet doe is cv - dus boilers - plaatsen, maar daarentegen uw radiator verleggen of verplaatsen weer wel. Verder krijg u een eerlijke offerte en rekening. Maar bovenal ben ik een mens en zal zeker fouten maken. Als dat zo is: zegt u mij het dan en kunnen we samen bekijken hoe we dat oplossen.
Eerlijkheid staat hoog in mijn vaandel!